In de omgeving Er op uit!

EropUit
In de omgeving van De Buiten Bij zijn er talrijke steden, evenementen, natuurgebieden en bezienswaardigheden om van elke dag iets speciaals te maken.

Bruisende steden, rustig dorp
De bruisende stad Breda (13 km) heeft een gezellig en leuk centrum, waar u heerlijk kunt gaat winkelen of op het terras kan genieten van de zon. Daarnaast zijn er jaarlijks leuke evenementen zoals het Jazz festival, Valkenbergconcerten en Breda Barst, het gratis toegankelijke popfestival in het  derde weekeinde van september.

In het dorp zijn diverse restaurants zoals het Eet Cafe “De Tijd” met een heerlijke menukaart! Dichtbij onze plattelandscamping bevinden zich twee ijssalons met ambachtelijk ijs.

Natuur en recreatie
In het recreatieplas de Galderse Meren (4 km) kunt u heerlijk zwemmen en surfen. En voor nog meer water plezier kunt u een bezoek brengen aan het waterspeelpark SPLESJ.

Ook voor fiets- en wandelroutes kun u bij ons goed terecht. Het Landgoed De Pannenhoef (6 km), het eeuwenoude Mastbos (6 km) in Breda of via de vele knooppunt routes. Onderstaand vindt u verschillende routes die u naar de verborgen pareltjes van ons mooie Baronie toe brengen.

Van Gogh Fietsroute

Trappistenroute Zundert

Natuurgebied de Pannenhoef

Het Mastbos Breda

Natuurgebied Het Merkske

Overige (wandel)routes Staatsbosbeheer

Fietsen in Noord-Brabant – via Visit Brabant

Bloemencorso en Vincent van Gogh
Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan de Boerendag, internationale Trekkertrek en de Rijsbergse Vliegerdagen in Rijsbergen, het grootste bloemencorso van Europa in Zundert of het Vincent van GoghHuis, een van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis.