Bijzonder verblijven

Wilt u graag op een mooie natuurlijke camping kamperen maar heeft u geen eigen tent of caravan? Dan is een van deze bijzondere verblijven een goede optie voor jou!

Wij beschikken over authentieke verblijven die ideaal zijn voor fietsers en wandelaars die Rijsbergen, Zundert, Breda en omgeving willen verkennen. De verblijven zijn uitgerust met een comfortabel bed, sanitair en een koelkastje om uw drankjes in te koelen. Zo begin je heerlijk uitgerust aan de volgende actieve dag.

Bekijk hieronder het bijzondere accommodatie aanbod van Camping de Buitenbij in Rijsbergen.

* Huisdieren zijn niet toegestaan in de verhuur accommodaties.


Extra bijzonder verblijven deze zomer!


Slapen in het Stro!

Uniek overnachten: neem je eigen slaapzak mee en zoek je plekje in het stro! Het stro hotel is goed te combineren met de vogeltjescaravan voor gezinnen met kinderen.

 


Comfortabele en knusse huisjes


Bloemenhuisje

Dit sfeervolle bloemenhuisje is een plek om heerlijk bij te komen. Het huisje is geschikt voor maximaal 2 personen.

 

Het Recreatiehuisje

Wilt u heerlijk komen kamperen bij De Buiten Bij, maar heeft u geen tent of caravan? Boek dan nu ons recreatiehuisje met alle comfort binnen handbereik.


Overnachten in een Vrijstaande Lodge op het Platteland!


Bij het Buitengoed

Tussen de weelderige grasvelden, waar veldbloemen in de zomer een kleurrijk bijeen vormen, staan zes Luxe Vrijstaande Lodges. De plek is omringt door het platteland net buiten het dorp Rijsbergen. Gelegen in de streek ‘De Baronie’. ┬áIeder huisje is uniek en het startpunt van de mooiste ontdekking in Nederland!